hoi |
Op is dit bier gebrouwen die we: hoi zijn gaan noemen. De bierstijl is niet bekend of (nog) niet genoteerd.
🌞 Brouwdag
💧 Water
Er is (nog) geen informatie over het gebruikte water genoteerd.
🌾 Mouten
Er zijn (nog) geen mouten genoteerd.
🗑️ Maischen
Er is nog geen informatie over het maischen geregistreerd.
🔥 Koken
Er is (nog) geen informatie over het koken genoteerd.
❇️ Hop
Er is (nog) geen informatie over de hoppen genoteerd.🫧 Oorspronkelijke dichtheid (OG)
Er is (nog) geen oorspronkelijke dichtheid (OG) genoteerd.
❄️ Koelen
Er is (nog) geen informatie over het koelen.
🌜 Einde brouwdag...
Na overdoen in vergistingsvat was dit het einde van de brouwdag. Nou ja, nog alles schoonmaken en opruimen natuurlijk...
🧪 Vergisten
Gist (nog) niet genoteerd.
✳️ Dryhop
Dit bier is (nog) niet ge-dry-hopped.
❄️ Cold crash
Dit bier is (nog) niet ge-cold-crashed.
🫧 Einddichtheid (FG)
Er is (nog) geen einddichtheid (FG) genoteerd.
👓 Klaren
Er is (nog) geen klaringsmiddel toegevoegd.
✨ Alcohol
Voor het berekenen van het alcoholpercentage zijn twee gegevens nodig: De dichtheid van het bier vóórdat de gist suiker omzette in alcohol (oorspronkelijke dichtheid, OG, Original Gravity) en de dichtheid ná het vergisten (uiteindelijke dichtheid, FG, Final Gravity).
- ❌ Er is (nog) geen OG bekend.
- ❌ Er is (nog) geen FG bekend.
🍾 Bottelen
Het bottelen is nog niet gedaan.
⏳ Hergisten en rijpen
Omdat het bottelen en/of het bepalen van het alcoholpercentage nog niet gedaan zijn is de tijd om te hergisten en rijpen nog niet te berekenen.
🍺 Proefnotities
Er zijn (nog) geen proefnotities.