Details Update

hoi

Op is dit bier gebrouwen die we: hoi zijn gaan noemen. De bierstijl is niet bekend of (nog) niet genoteerd.

🌞 Brouwdag

💧 Water

Er is (nog) geen informatie over het gebruikte water genoteerd.

🌾 Mouten

Er zijn (nog) geen mouten genoteerd.

🗑️ Maischen

Er is nog geen informatie over het maischen geregistreerd.

🔥 Koken

Er is (nog) geen informatie over het koken genoteerd.

❇️ Hop
Er is (nog) geen informatie over de hoppen genoteerd.
🫧 Oorspronkelijke dichtheid (OG)

Er is (nog) geen oorspronkelijke dichtheid (OG) genoteerd.

❄️ Koelen

Er is (nog) geen informatie over het koelen.


🌜 Einde brouwdag...

Na overdoen in vergistingsvat was dit het einde van de brouwdag. Nou ja, nog alles schoonmaken en opruimen natuurlijk...



🧪 Vergisten

Gist (nog) niet genoteerd.

✳️ Dryhop

Dit bier is (nog) niet ge-dry-hopped.

❄️ Cold crash

Dit bier is (nog) niet ge-cold-crashed.

🫧 Einddichtheid (FG)

Er is (nog) geen einddichtheid (FG) genoteerd.

👓 Klaren

Er is (nog) geen klaringsmiddel toegevoegd.

✨ Alcohol

Voor het berekenen van het alcoholpercentage zijn twee gegevens nodig: De dichtheid van het bier vóórdat de gist suiker omzette in alcohol (oorspronkelijke dichtheid, OG, Original Gravity) en de dichtheid ná het vergisten (uiteindelijke dichtheid, FG, Final Gravity).

Omdat zowel OG als FG niet bekend zijn is het alcoholpercentage niet te bepalen.

🍾 Bottelen

Het bottelen is nog niet gedaan.

⏳ Hergisten en rijpen

Omdat het bottelen en/of het bepalen van het alcoholpercentage nog niet gedaan zijn is de tijd om te hergisten en rijpen nog niet te berekenen.

🍺 Proefnotities

Er zijn (nog) geen proefnotities.